Szabó Krisztina


WANTED!
WANTED!

Ismert adatok:
Címe ismeretlen....

Életem története:

Tegnap lefárasztottam párótokat egy kissé tömörre vett önéletrajzzal, most újra megteszem többeteknek kulturált formában.
Az első évben nehezen találtam önmagam a Külker. Főiskolán, valahogy nem tudtam elfogadni, hogy némi józan paraszti ésszel meg 100%-os óralátogatással, tanulással hogy lehet pl. egy gazdaságföldrajz vizsgán egyszerűen a tanár rossz kedve miatt kettest kapni , merthogy a gimnáziumban nem ehhez voltunk szokva ?
De azután végülis túlléptem az ebbéli problémákon és lediplomáztam. Rögtön ezután fél évet voltam Dijonban képzésen, merthogy akkor jött Magyarországra a Bricostore. Ott dolgoztam azután még 2,5 évet mint dekorációs osztályvezető és beszerző. Majd éles balkanyarral jött a L'Oreal, ahol beszerzési vezető lettem. Idestova 5 éve dolgozom már itt...
Magánéletileg annyi, hogy volt egy kapcsolatom, ami házassággal ugyan nem, de annál fájdalmasabb válással ért véget 4 év után. Herceghalmi ház, lovak, kutyák stb, de sajnos sok paradicsomi állapot ér véget egyszer.
Így most Budapesten élek egy társasházban a mostani párommal, a XI.kerületben, de ha a munkám nem kötne ehhez a városhoz, holnap elköltöznék a Bakony legkisebb falujába (csak akkor jönnének a megélhetési problémák ugye...).
Kissé aszociális életet élek, valójában kevés ember vesz körül a magánszférában (van épp elég a munkám miatt), szabadidőmben lovagolok a pacimmal Csabdi dombjain, azonkívül pedig síelni és búvárkodni járunk.
Hirtelenjében csak egy állati béna képet tudok küldeni magamról (14 éven aluliaknak garantáltan 3 nap nem-alvás !), de amúgy sincsen túl sok rólam. (Mielőtt bárki elgondolkodna, mitől van egy ér-felvágásszerű heg a kezemen, megnyugatlak Benneteket, semmiféle szuicid próbálkozásom nem volt, csak egy béna cseresznyeszedési ( a nagykörűi cseresznye még mindig elképesztő) baleset nyoma.)